Ballongverkstan Arenastaden

Idag stängtMidsommarafton

Evenemangsgatan 24
169 56 Solna Visa på karta »

Mer om Ballongverkstan Arenastaden »

Ballongverkstan Svea

Idag stängtMidsommarafton

Sveavägen 133
113 46 Stockholm Visa på karta »

Mer om Ballongverkstan Svea »

Ballongverkstans webshop

Vi hjälper dig med din beställning och svarar på frågor om lagerstatus. 

Kontakta
webshop@ballongverkstan.se
08-315881

Företagsservice

Vill du som företag få en offert på önskade varor och dekor. Vi hjälper dig med leverans från önskad butik

Kontakta
order@ballongverkstan.se
08-315881 

 

Återförsäljare

Har du en butik och vill sälja ballonger och partyartiklar

Kontakta 
Bacala Din Partygrossist 
order@bacala.se
08-26 66 62

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Ballongdekor

Vi har samlat dekorationsförslag och tips för ett lyckat event. Här visas olika standardutföranden inom ballongkonsten: från klassiska
ballongbuketter till stora ballongbågar. Ballonger är perfekta för profilering på invigningspartyn och event eller det lilla extra på bröllop och kalas.
Observera att de enfärgade ballongerna som visas i sortimentkartan enbart är ett urval från vårt breda sortiment. Färger och storlekar på ballongerna i diverse dekorationer kan anpassas efter önskemål. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och tryckfel.

Lite mer info nedan om vad vi kan göra med ballonger!
Ska ni har en fest, ett event, en lansering eller en kickoff? Vad passar till just ditt event? Vi hjälper er hitta lösningen. Här nedan hittar du lite förslag, men du är även välkommen att ringa och berätta om ert event så guidar vi dig i rätt rikning. 

Blåser upp och delar ut
Har du ett event där du gärna vill dela ut ballonger men du har ont om personal? Vi gör det enkelt för dig genom att blåsa upp dina ballonger och leverera till dig. Kontakta oss för offert!

Ballonger i taket
Vill du fylla hela taket med ballonger? För att fylla ett tak går det åt ca 16 st 28 cm ballonger per kvadratmeter. Vi rekommenderar att ha ett litet snöre på ballongen för bästa effekt. Vi blåser upp ballongerna och levererar till önskad plats.

Ballongnedsläpp
Ett ballongnedsläpp skapar en festlig känsla vid ett speciellt tillfälle, t.ex.en produktlansering, stora sporthändelser, skolavslutningar, invigningar med mera.

Vid ett nedsläpp hängs ett nät fyllt med ballonger upp i taket och med hjälp av en tunn lina kan man öppna nätet på angiven signal. Ballongerna regnar då sakta.

Användningsområden
Dekorera gallerior och mässhallar
Ballonger i taket
Rama in en scen
Sänka taket
Bakgrundsdekor
Montrar
Markera/rama in entréer
Leda folk från A-Ö
Numrering/bordsplacering
Uppsamling

Storleksguide
Latexballonger finns i olika storlekar från 12 cm till 240 cm. Detta innebär att de har olika uppgifter och betydelser inom dekor.

Att välja rätt dekor till rätt plats är viktigt för att skapa ett lämpligt intryck. En 28 cm-bukett kan göra sig bättre på en mindre yta, medan en fyllig 80 cm-ballong passar bättre i den större salen.

Lokalen
För att skapa en härlig atmosfär, förstärka stämningen eller markera platser i lokalen kan man t.ex. placera ut ballongbuketter, ha ballonger i taket eller ballonger med skrift som bordplacering.

Stor lokal – Har man en stor lokal bör man använda större ballonger för att t.ex. fylla ut tomrum.

Liten lokal – Har man en liten lokal med mycket folk bör man undvika att ha ballonger på golvet, då det är bättre att ha ballonger i taket eller utplacerade på bord.

Lägg fokus på rätt ställe och gör ditt event oförglömligt!
Ballonger är inte bara för barnkalas utan kan även höja ett event till en mer exklusiv nivå. Våra ballongdekoratörer är experter på att dekorera efter ditt önskemål, smak och färgval. Med sobra färger och enkla former förvandlar vi en enkel sal till en festlokal.

Nyckeln till en bra dekor är att lägga fokus på rätt ställe. Med ballongdekor kan ni flytta fokus för att få ökad effekt.

Entrédekor
Det är viktigt att få gästerna att känna sig välkomna och med en ballongdekor skapar man både en välkomnande känsla samtidigt som man sprider glädje. Tips på entrédekor:

Bra dekorer till entrén
Ballongbåge
Ballongpelare
Ballongbukett
Ballongstrut
Ballongblommor

Bakgrundsdekor
Användbart för att skapa en atmosfär, inte nödvändigtvis för att ta fokus utan snarare för att förstärka en stämning eller ett tema i lokalen.

Scenen
Oftast händer det något speciellt under ett event: någon talar, sjunger, uppträder. För att rikta uppmärksamheten till scenen eller helt enkelt bara göra den roligare kan man t.ex. rama in scenen med girlanger eller skapa ett fint djup med ett backdrop/ballongvägg.

Dansgolvet
Dekorera dansgolvet för att göra det speciellt och lite mer inramat. Ballongdekorationer till dansgolvet förhöjer även stämningen för gästerna.

Fotograf av ballongdekor: Anna Thorbjörnsson