Ballongverkstan Företagsservice


11346 Stockholm Visa på karta »

Mer om Ballongverkstan Företagsservice »

Ballongverkstan Svea

Öppet idag: 10:00 - 16:00

Sveavägen 133
113 46 Stockholm Visa på karta »

Mer om Ballongverkstan Svea »

Ballongverkstans webshop

Vi hjälper dig med din beställning och svarar på frågor om lagerstatus. 

Kontakta
webshop@ballongverkstan.se
08-315881

Företagsservice

Vill du som företag få en offert på önskade varor och dekor. Vi hjälper dig med leverans från önskad butik

Kontakta
order@ballongverkstan.se
08-315881 

 

Återförsäljare

Har du en butik och vill sälja ballonger och partyartiklar

Kontakta 
Bacala Din Partygrossist 
order@bacala.se
08-26 66 62

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

BALLONGVERKSTAN ARENASTADEN STÄNGD!
Vi hänvisar tillsvidare till butiken på Sveavägen. Vi beklagar detta men hälsar dig hjärtligt välkommen in till oss på Sveavägen 133 ❤️ Det går som vanligt superbra att beställa på webben och komma och hämta ballongerna hos oss! 

Med anledning av Coronavirusets fortsatta spridning i Stockholm och att Folkhälsomyndigheten har höjt risknivån till den högsta har vi på Ballongverkstan vidtagit flera åtgärder för att minska risken för smittspridning.

Vårt härliga gäng i butik, på order och kontor stannar undantagslöst hemma vid minsta sjukdomstecken, oavsett. Friska medarbetare tar sig i möjligaste mån till jobbet på sätt där de undviker folksamlingar. Vi håller avstånd till varandra, trots att vi verkligen gillar att kramas. Vi har fylld på förråden och lokalerna med tvål och handsprit och vi håller dörrar öppna så mycket det går för att undvika att ta i handtag etc.

Vi vill också vädja till våra underbara kunder att vidta åtgärder för att minska risken för smittspridning. Undvik att besöka oss om du nyligen har återvänt från ett högriskområde, har haft nära kontakt med någon som varit i ett högriskområde, har symtom som liknar influensa eller luftvägsinfektioneller eller har haft kontakt med person med symptom eller konstaterad infektion.

För er som inte träffas av ovanstående vill vi gör dig uppmärksam på att även du, liksom vi, följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande skötsel av hygien innan och under ditt besök hos för att förhindra smittspridning . I dagsläget arbetar vi, och har öppet, som vanligt. Vill du undvika att komma in i butiken går det bra att göra beställningar på webben och vi kan överlämna dem utomhus om du så önskar.