Ballongverkstan Arenastaden

Öppet idag: 10:00 - 18:00

Evenemangsgatan 24
169 56 Solna Visa på karta »

Mer om Ballongverkstan Arenastaden »

Ballongverkstan Svea

Öppet idag: 10:00 - 18:00

Sveavägen 133
113 46 Stockholm Visa på karta »

Mer om Ballongverkstan Svea »

Ballongverkstans webshop

Vi hjälper dig med din beställning och svarar på frågor om lagerstatus. 

Kontakta
webshop@ballongverkstan.se
08-315881

Företagsservice

Vill du som företag få en offert på önskade varor och dekor. Vi hjälper dig med leverans från önskad butik

Kontakta
order@ballongverkstan.se
08-315881 

 

Återförsäljare

Har du en butik och vill sälja ballonger och partyartiklar

Kontakta 
Bacala Din Partygrossist 
order@bacala.se
08-26 66 62

Sökresultat

Produkter:

Kategorier:

Varumärken:

Sökningen gav inget resultat: ""

Inga resultat har hittats i produkter, varumärken eller kategorier.

Ballongverkstans vision är att vara ett stop till fest! Vi vill att det ska vara enkelt att ha fira,vi gillar bättre kvalitet och hög service vi hoppas att ses snart i någon av våra butiker.

Vi startade butiken 24 april 2010 med en butik på Sveavägen 133, Stockholm: 2015 staratade vi två butiker en i Alvik och en i Arenastaden. Just nu bygger vi på en Franchise och kommer lansera den under 2018. Vi vill att alla ska får chansen att fira sitt event med ballonger!

Vår vision är att det ska vara enkelt att ha fest, ett stopp till fest. Vår fokus är på ballonger, dukning, dekor och partytillbehör till fest. Vi följer säsongerna och dukar fram till var säsong.

Vi har Sveriges största sortiment på ballonger. Vi säljer uppblåsta ballonger, både styckvis och i arrangemang som en bukett att ta med när man går bort på kalas/fest, vår eventavdelning hjälper även företag att enkelt fira sitt event. Vill du kan vi blåsa upp ballongerna och leverera till plats, allt för att göra det enkelt för dig som kund

Ballongverkstan erbjuder även material för dekorationer, hyr helium och blåsa sina egna ballonger till sitt kalas/dekoration

I vår webbshop kan du se vårt sortiment. Du kan förbeställa och hämta upp i en av våra butiker på så sätt slippa lite väntetider på när vi blåser upp ballongerna. Såklart finns party,dukning och dekor även i webshoppen.