I 20 år har vi hjälpt företag och privatpersoner att dekorera inför Alla Hjärtans Dag - låt oss förverkliga din vision!


Välkommen till Ballongverkstan i Stockholm. Vi dekorerar alla sorters fester och event och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er och berätta om era önskemål så ser vi till att det blir ett event att minnas. För personlig konsultation för eventdekorationer ring direkt på 08-315881 eller maila till hej@ballongverkstan.se. 

DEKORERA DIN LOKAL ELLER DIN FEST MED LÄCKER, LUFTFYLLD BALLONGDEKOR I KLASSISKA FÄRGER

Kollektion Pink Bonanza

Dekorere med luftfyllda hjärtan

Vi ger dig alltid färdig färgsättningar som våra duktiga ballongdekoratörer satt ihop efter säsongens tema och trender, men du kan såklart välja helt själv efter tycke och smak! Titta igenom alla våra "blanka" dekorer här och välj vilka färger du vill ha bland våra superfina latexballonger här. Som inom alla branscher finns det trender och vi håller oss uppdaterade och hjälper dig med tips och idéer! Har du en företagsfärg och vill efterlikna den men addera något spännande? Vi hjälper dig! Vi kan färger och vi kan färgsättningar.

Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist),  och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med mer än 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Partyartiklar till festen

I vår webshop har allt du behöver för ett lyckat event!

Design Ballongverkstan

I vår webshop har vi färdigdesignade ballongbuketter för alla tillfällen!

Säg hej till Matilda!

Mejla hej@ballongverkstan.se om du behöver en offert, förslag eller hjälp med idéer!

Ring våra dekoratörer

Ring oss om du vill ha hjälp eller boka ett möte för att planera en större dekor!


Vi har dekorationen och pyntet som hjälper dig att fixa en stämningsfull Alla Hjärtans Dag! Att fira Alla hjärtans dag blir alltmer populärt, oavsett om du är romantiker som vill fira på tu man hand eller passa på att uppmärksamma nära och kära lite extra. Överraska med ballonger i valda färger och former med Alla hjärtans dag-tema. Vi har alltifrån klassiska hjärtballonger till ballongbukett, ballongbokstäver LOVE och ballongsiffror som passar perfekt för att fira jubileum. Dekorera den romantiska Alla Hjärtans dag-middagen med vacker dukning och hjärtkonfetti, dekorativa banners eller varför inte en festlig konfettikanon. Alla hjärtans dag är ett perfekt tillfälle att göra något fint för att den du tycker om ska känna sig extra speciell. Vi hjälper dig att fira Alla hjärtans dag med vårt stora sortiment av produkter!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.