Vill du bli vår nästa återförsäljare?

Vill du också kunna erbjuda bästa kvalitet på ballonger & dess tillbehör, dukning dekoration och/eller partyprodukter?

Med 22 år i ballongbranschen kan vi erbjuda ett bra sortiment av produkter till fest. Vi värderar relationer och bra service. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och hjälper dig gärna att starta upp ett nytt företag inom samma bransch.För att du ska bli återförsäljare till oss krävs det att du har en befintlig butik, en webbshop, certifierad ballong artist (CBA) alternativt ett eventbolag/konferanshotell som säljer sina tjänster vidare.För att kunna öka vår service och hålla öppet dygnet runt, kommer vi endast ta emot er order via vår webbshop.För att få fri frakt måste du beställa över 2000kr.Har du frågor om t.ex. sortiment/lagersaldo, eller bara ett litet dekortips går det givetvis bra att ringa eller maila så försöker vi hjälpa dej så fort vi kan.

Registrera dig som NY kund!
Vill du bli återförsäljare till ett Ballongverkstan så behöver du göra är att registrera dig som ny kund genom att klicka på LOGGA IN, skriv sedan ett mail till oss och berätta om din verksamhet, skicka mailet till grossist@ballongverkstan.se 

Är du en befintlig Bacala kund!
NY WEBBSHOP - SAMMA HÄRLIGA PRODUKTER FÖR SVERIGES PARTYBUTIKER! Bacala har övergått till ett nytt bolag: Ballongverkstan i Stockholm AB. Detta kommer att förenkla och förbättra e-handeln för er, våra duktiga återförsäljare, och samtidigt göra det enklare för våra ordermottagare att fortsätta göra ett bra jobb. Vi kommer också att dra ned vårt sortiment och istället utöka lagerhållningen på era mest omtyckta produkter för att kunna erbjuda ett mer stabilt sortiment. Det du nu behöver göra är att registrera dig på vår webbshop geom att klicka på LOGGA IN knappen och maila till grossist@ballongverkstan.se så kommer ni att få just era priser inlagda på ert konto.

Bästa Hälsningar
Ballongversktan
Nyheter - Folieballonger på svenska 

Grattis till studenten

Grattis Pastel design

Grattis Blå design

Grattis Rosa design

Grattis

Omtanke & Grattis

Baby

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.