Välkommen till Ballongverkstan. Vi dekorerar alla sorters fester och events, säljer ballonger och partyartiklar till konsumenter och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er, låt oss slå våra kreativa hjärnor ihop och skapa ett event att minnas! För personlig konsultation ring direkt på 08-315881 eller maila till hej@ballongverkstan.se 

Pialena Ander ÄR Ballongverkstan - grundare av företaget och självklart internationell CBA (Certified Balloon Artist) med många speciallösningar under bältet. Tillsammans med övriga ballongexperter (flera CBA-certifierade) på företaget kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått - och med nästan 20 år i branschen vet vi vad som funkar och inte! Har du en extra tuff utmaning? Pialena is your man, så att säga!

Partyartiklar till festen

I vår webshop har allt du behöver för ett lyckat event!

Design by Ballongverkstan

I vår webshop har vi färdigdesignade ballongbuketter för alla tillfällen!

Säg hej till Pialena!

Mejla hej@ballongverkstan.se om du behöver en offert, förslag eller hjälp med idéer!

   Portfolio

   Ett litet urval av de ballongdekor vi har gjort under de senaste åren! 


   Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Ander är internationell CBA (Certified Balloon Artist),  och tillsammans med våra övriga ballong experter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

   Med mer än 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

   Ballongpelare

   Ballongbågar

   Organisk design

   Stora ballonger

   Träd, bollar & blommor

   Specialdesign

   Tryckta ballonger
   Blåsa upp och leverera!

   Alla blir glada av att få en ballong i handen! Vi blåser upp dina ballonger och levererar till dig så du kan glädja dina kunder!

   Ballonger i taket

   Att fylla taket med ballonger (ca 16 st 28 cm/kvm) är ett enkelt men otroligt effektfull sätt att skapa en festlig stämning!

   Ballongnedsläpp

   Vid ett nedsläpp hängs ett nät fyllt med ballonger upp i taket och med hjälp av en tunn lina kan man öppna nätet på angiven signal.

   Entrédekor

   Skapa en tydlig och välkomnande entré med en ballongbåge, -pelare eller -buketter i ditt företags färger eller efter säsong.

   Bakgrundsdekor

   Användbart för att skapa en atmosfär, förstärka en stämning eller ett tema i lokalen samt fungerar som en cool backdrop för bilder!

   Scen

   För att rikta uppmärksamheten till scenen kan man t.ex. rama in den med girlanger eller skapa ett fint djup med ett backdrop/ballongvägg.

   JavaScript seem to be disabled in your browser.

   You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.