Välkommen till Ballongverkstan Företag. Vi dekorerar alla sorters fester och events och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er, låt oss slå våra kreativa hjärnor ihop och skapa ett event att minnas! För personlig konsultation ring direkt på 08-315881 eller maila till eventdekor@ballongverkstan.se Vi håller stängt vecka 28 och 29 men företagsdelen och eventdekor öppnar igen vecka 30 för att hjälpa er med dekor till bland annat Pride-festivalen!

Pialena Ander ÄR Ballongverkstan - grundare av företaget och självklart internationell CBA (Certified Balloon Artist) med många speciallösningar under bältet. Tillsammans med övriga ballongexperter (flera CBA-certifierade) på företaget kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått - och med nästan 20 år i branschen vet vi vad som funkar och inte! Har då en extra tuff utmaning? Pialena is your man, så att säga!

Dekorbuketter

Ballongpelare

Ballongbågar

Organisk design

Stora ballonger

Träd, bollar & blommor

Specialdesign

Tryckta ballonger
Blåsa upp och leverera!

Alla blir glada av att få en ballong i handen! Vi blåser upp dina ballonger och levererar till dig så du kan glädja dina kunder!

Ballonger i taket

Att fylla taket med ballonger (ca 16 st 28 cm/kvm) är ett enkelt men otroligt effektfull sätt att skapa en festlig stämning!

Ballongnedsläpp

Vid ett nedsläpp hängs ett nät fyllt med ballonger upp i taket och med hjälp av en tunn lina kan man öppna nätet på angiven signal.

Entrédekor

Skapa en tydlig och välkomnande entré med en ballongbåge, -pelare eller -buketter i ditt företags färger eller efter säsong.

Bakgrundsdekor

Användbart för att skapa en atmosfär, förstärka en stämning eller ett tema i lokalen samt fungerar som en cool backdrop för bilder!

Scen

För att rikta uppmärksamheten till scenen kan man t.ex. rama in den med girlanger eller skapa ett fint djup med ett backdrop/ballongvägg.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.