Välkommen till Ballongverkstan. Vi dekorerar alla sorters fester och events, säljer ballonger och partyartiklar till konsumenter och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er, låt oss slå våra kreativa hjärnor ihop och skapa ett event att minnas! För personlig konsultation ring direkt på 08-315881 eller maila till hej@ballongverkstan.se 

Pialena Ander ÄR Ballongverkstan - grundare av företaget och självklart internationell CBA (Certified Balloon Artist) med många speciallösningar under bältet. Tillsammans med övriga ballongexperter (flera CBA-certifierade) på företaget kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått - och med nästan 20 år i branschen vet vi vad som funkar och inte! Har du en extra tuff utmaning? Pialena is your man, så att säga!

Partyartiklar till festen

I vår webshop har allt du behöver för ett lyckat event!

Design Ballongverkstan

I vår webshop har vi färdigdesignade ballongbuketter för alla tillfällen!

Säg hej till Matilda!

Mejla hej@ballongverkstan.se om du behöver en offert, förslag eller hjälp med idéer!

Ring våra dekoratörer

Ring 08-31 58 81 om du vill ha hjälp eller boka ett möte för att planera en dekor!


Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist),  och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med mer än 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Vi ger dig alltid färdig färgsättningar som våra duktiga ballongdekoratörer satt ihop efter säsongens tema och trender, men du kan såklart välja helt själv efter tycke och smak! Titta igenom alla våra "blanka" dekorer här och välj vilka färger du vill ha bland våra superfina latexballonger här. Som inom alla branscher finns det trender och vi håller oss uppdaterade och hjälper dig med tips och idéer! Har du en företagsfärg och vill efterlikna den men addera något spännande? Vi hjälper dig! Vi kan färger och vi kan färgsättningar.

Dekorbuketter

Ballongpelare

Ballongbågar

Organisk design

Stora ballonger

Träd, bollar & blommor

Specialdesign

Tryckta ballonger
Blåsa upp och leverera!

Alla blir glada av att få en ballong i handen! Vi blåser upp dina ballonger och levererar till dig så du kan glädja dina kunder!

Ballonger i taket

Att fylla taket med ballonger (ca 16 st 28 cm/kvm) är ett enkelt men otroligt effektfull sätt att skapa en festlig stämning!

Ballongnedsläpp

Vid ett nedsläpp hängs ett nät fyllt med ballonger upp i taket och med hjälp av en tunn lina kan man öppna nätet på angiven signal.

Entrédekor

Skapa en tydlig och välkomnande entré med en ballongbåge, -pelare eller -buketter i ditt företags färger eller efter säsong.

Bakgrundsdekor

Användbart för att skapa en atmosfär, förstärka en stämning eller ett tema i lokalen samt fungerar som en cool backdrop för bilder!

Scen

För att rikta uppmärksamheten till scenen kan man t.ex. rama in den med girlanger eller skapa ett fint djup med ett backdrop/ballongvägg.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.