Vi har hjälpt företag i snart 20 år att skapa oförglömliga events - låt oss hjälpa dig med!

Välkommen till Ballongverkstan Eventdekor. Vi dekorerar alla sorters fester och events och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er, låt oss slå våra kreativa hjärnor ihop och skapa ett event att minnas! För personlig konsultation ring direkt på 08-315881 eller maila till eventdekor@ballongverkstan.seBlåsa upp och leverera!

Alla blir glada av att få en ballong i handen! Vi blåser upp dina ballonger och levererar till dig så du kan glädja dina kunder!

Ballonger i taket

Att fylla taket med ballonger (ca 16 st 28 cm/kvm) är ett enkelt men otroligt effektfull sätt att skapa en festlig stämning!

Ballongnedsläpp

Vid ett nedsläpp hängs ett nät fyllt med ballonger upp i taket och med hjälp av en tunn lina kan man öppna nätet på angiven signal.

Entrédekor

Skapa en tydlig och välkomnande entré med en ballongbåge, -pelare eller -buketter i ditt företags färger eller efter säsong.

Bakgrundsdekor

Användbart för att skapa en atmosfär, förstärka en stämning eller ett tema i lokalen samt fungerar som en cool backdrop för bilder!

Scen

För att rikta uppmärksamheten till scenen kan man t.ex. rama in den med girlanger eller skapa ett fint djup med ett backdrop/ballongvägg.

Pialena Ander ÄR Ballongverkstan - grundare av företaget och självklart internationell CBA (Certified Balloon Artist) med många speciallösningar under bältet. Tillsammans med övriga ballongexperter (flera CBA-certifierade) på företaget kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått - och med nästan 20 år i branschen vet vi vad som funkar och inte! Har då en extra tuff utmaning? Pialena is your man, så att säga!
Tryckta ballonger - Ett enkelt och effektivt sätt för ditt varumärke eller event att stå ut!

Har du provat att marknadsföra dig med tryckta ballonger förut? Det är ett unik och kostnadseffektivt sätt att stå ut. Skyltar är viktiga men att samordna en drive, en pr-kampanj, ett event eller ett erbjudande med tryckta ballonger i buketter, som give-away eller att spränga in i klassiska ballongbågar eller - girlanger ska inte underskattas. Ballongerna fyller ut ett utrymme och gör det mer spännande, och mer levande. Organiskt. De blir ett blickfång som drar uppmärksamheten till ditt företag eller event. Ballonger associeras med firande och glada miner. Använd det i din marknadsföring! Våra latex-ballonger är 100" biologiskt nedbrytbara. Läs mer här

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.