I 20 år har vi hjälpt företag och privatpersoner att synas - låt oss hjälpa dina kunder att se dina erbjudanden!


Välkommen till Ballongverkstan i Stockholm. Vi dekorerar alla sorters fester och event och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er och berätta om era önskemål så ser vi till att det blir ett event att minnas. För personlig konsultation för eventdekorationer ring direkt på 08-315881 eller maila till hej@ballongverkstan.se. 

DEKORERA I OCH UTANFÖR DIN LOKAL FÖR ATT DRA UPPMÄRKSAMHETEN TILL DINA ERBJUDANDEN!

Vi ger dig alltid färdig dekorer som våra duktiga ballongdekoratörer satt ihop efter säsongens tema och trender, men du kan såklart välja helt själv efter tycke och smak! Titta igenom alla våra "blanka" dekorer här. Som inom alla branscher finns det trender och vi håller oss uppdaterade och hjälper dig med tips och idéer! Har du en företagsfärg som du vill ska synas i dekoren? Eller addera något spännande? Vi hjälper dig! 

Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist),  och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med mer än 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Partyartiklar till festen

I vår webshop har allt du behöver för ett lyckat event!Design Ballongverkstan

I vår webshop har vi färdigdesignade ballongbuketter för alla tillfällen!


Säg hej till Matilda!

Mejla hej@ballongverkstan.se om du behöver en offert, förslag eller hjälp med idéer!

Ring våra dekoratörer

Ring oss om du vill ha hjälp eller boka ett möte för att planera en större dekor!Vi skapar och levererar ballongdekorationer som ballongbuketter, ballongpelare och bågar till butik eller lokal i Stockholm inför Black Friday. Vi kan exempelvis dekorera en butiksentré eller trappa med festlig ballongdekor för att signalera Black Friday-rea eller jubileum! Hos oss kan du få ballongerna med orden ”Rea”, i valt färgtema eller med tryck/logga. Det är alltid uppskattat att dela ut ballonger till kunderna! Hör av er till oss så berättar vi mer. Kika också på vår @instagram och få inspiration till lokalen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.