Är du vår nästa stjärna?

På Ballongverkstan är vi ett glatt gäng som älskar fester och är Sverigebäst på ballonger! Att jobba hos oss är både roligt, utmanande och det finns alltid rum för förbättringar och idéer! Nu söker vi en ordermottagare. Välkommen in med din ansökan!

2021-10-13

ORDERMOTTAGARE
Ballongverkstan gör det enkelt att ha fest och fira. Vi har Sveriges största utbud av ballonger men också tusentals andra produkter för dukning, dekor, kalas och fest. Vår butik och webbshop ger glad och personlig service till konsumenter i hela Sverige och vår eventavdelning hjälper företag och eventföretag med dekorationer inför invigningar med mera. 

Och nu söker vi dig som vill bli en viktig del i vårt glada gäng! Vi söker en ordermottagare och administratör med placering hos oss i Stockholm. 

ARBETSUPPGIFTER:
Du ska administrera våra webbordrar, hjälpa kunder hitta vad de behöver, organisera arbetet runt om kring alla order samt aktivt sälja våra produkter och tjänster till företag. Du kommer ha fullt ansvar att se till att vi har varor till webbshop och butik samt att allt är uppdaterat i lager. Vi ser att du beställer och packar upp till lagret för att säkerställa saldon. Du kommer även att jobba med artikelhantering och va behjälplig till vår webbredaktör. Då det är ett litet företag kommer vi se att du även hjälper till i butik, produktion och även vid behöv order administration av företagsorder. 

Du ansvarar till stora delar själv över din planering av ditt arbete.

KVALIFIKATIONER:
• Inget krav på särskild utbildning. 

• Datorvana ett måste, erfarenhet av Boxnet och Fortnox är meriterande men absolut inget krav. 

• Tidigare sälj- eller kundtjänsterfarenhet är meriterande.

• Starkt eget säljdriv, kundfokus, social, målinriktad, gärna väldigt strukturerad och stresstålig

• För att passa hos oss måste du gilla att möta människor, älska att hjälpa kunder och göra allt med ett leende ☺

BALLONGVERKSTAN ERBJUDER DIG:
• Vi utbildar dig i våra affärssystem och du kommer i början att jobba parallellt med erfaren personal som stöd. Du får en introduktion till branschen och har stöd av ett företag med 25 års erfarenhet av ballonger och dekoration. 

• Ett expansivt och spännande företag som brinner för service och för att göra människor glada!

• Stora möjligheter att påverka din tjänst och företaget

ANSÖKAN:
Skicka in ditt CV och ett personligt brev till hr@ballongverkstan.se. Referens: ordermottagare till webbshoppen

 Vi ser fram emot din ansökan senast 1 November. Frågor om tjänsten kan besvaras av Pialena Ander 0707483008 hr@ballongverkstan.se


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.