Organisk ballongdekor 

Organisk ballongdekor är verkligen det som säljer mest hos oss och vi förstår varför! Det blir levande, lite extra lyxigt och det finns många möjligheter att blanda in olika former, färger och sorters ballonger för det där lilla extra. Passar till alla sorters event - stora som små. 

Vi skapar eventdekorationer för företagsevent, party, jubileum, mingelevent, fotografering, mässa, gala, röda mattan, scenframträdande och andra festliga tillfällen i Stockholm med omnejd. Se mer inspiration av vår eventdekor och färdiga ballongdekorationer på vår Instagram.


Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist), och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med nästan 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! För personlig konsultation för eventdekorationer ring direkt på 08-315881 eller maila till eventdekor@ballongverkstan.se. 

Tillbaka till Företag

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.