I 20 år har vi hjälpt företag och privatpersoner att dekorera inför årets alla fester - låt oss hjälpa dig att ställa till med världens påskfest!

Välkommen till Ballongverkstan i Stockholm. Vi dekorerar alla sorters fester och event och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er och berätta om era önskemål så ser vi till att det blir ett event att minnas. För personlig konsultation för eventdekorationer ring direkt på 08-315881 eller maila till hej@ballongverkstan.se. De mest populära dekorerna för påskdekorhos oss! Välj först färgställning och sedan vilken dekor du vill ha.

Klassisk pastell

Modern påsk

Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist),  och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med mer än 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Partyartiklar till festen

I vår webshop har allt du behöver för ett lyckat event!

Design Ballongverkstan

I vår webshop har vi färdigdesignade ballongbuketter för alla tillfällen!

Säg hej till Matilda!

Mejla hej@ballongverkstan.se om du behöver en offert, förslag eller hjälp med idéer!

Ring våra dekoratörer

Ring oss om du vill ha hjälp eller boka ett möte för att planera en större dekor!


Påsken är en av de roligaste högtiderna för att dekorera hemmet! Hos oss hittar du påskdekorationer som passar fint för påskmiddagen både utomhus och inomhus och som uppskattas av både barn och vuxna. Vare sig du följer traditioner med vackert påskris, att påskharen gömmer ägg i trädgården eller bara vill bjuda in till en god påskmiddag, så finns det fin dekor att pynta med inför påskhelgen. Pynta med roliga Glad Påsk-ballonger, festliga flaggspel, girlanger, konfetti och påskpynt med klassiska påskkaniner och påskkycklingar. Duka påskbordet fint med muggar, tallrikar, duk och bestick i påskens glada färger. Påsken är ett härligt tecken på att våren är på intåg, och då går det inte att dekorera för mycket!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.