Ballongbuketter

Vi ger dig alltid färdig färgsättningar som våra duktiga ballong dekoratörer satt ihop efter säsongens tema och trender, men du kan såklart välja helt själv efter tycke och smak! Titta igenom alla våra "blanka" dekorer här och välj vilka färger du vill ha bland våra superfina latex ballonger här. Som inom alla branscher finns det trender och vi håller oss uppdaterade och hjälper dig med tips och idéer! Har du en företags färg och vill efterlikna den men addera något spännande? Vi hjälper dig! Vi kan färger och vi kan färgsättningar.

Ballongbuketter är klassisk dekor får både små och stora event! Här finns alla möjligheter att välja vilket intryck du vill göra - färg, storlek, mängd. Ballongbuketter kan anpassas i all oändlighet!  

Vi skapar eventdekorationer för företagsevent, party, jubileum, mingelevent, fotografering, mässa, gala, röda mattan, scenframträdande och andra festliga tillfällen i Stockholm med omnejd

Här kan du ser våra färger på 28cm ballonger

Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist), och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med nästan 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! För personlig konsultation för eventdekorationer ring direkt på 08-315881 eller maila till eventdekor@ballongverkstan.se. 

Tillbaka till Företag

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.