Vi har hjälpt företag i 20 år att dekorera oförglömliga events - låt oss förverkliga din vision inför julen!Välkommen till Ballongverkstan i Stockholm. Vi dekorerar alla sorters fester och event och vi älskar att hjälpa våra kunder till en framgångsrik upplevelse! Hör av er och berätta om era önskemål så ser vi till att det blir ett event att minnas. För personlig konsultation för eventdekorationer ring direkt på 08-315881 eller maila till hej@ballongverkstan.se. 

DEKORERA DIN LOKAL ELLER DIN FEST MED LÄCKER, LUFTFYLLD BALLONGDEKOR I KLASSISKA FÄRGER

Vi ger dig alltid färdig färgsättningar som våra duktiga ballongdekoratörer satt ihop efter säsongens tema och trender, men du kan såklart välja helt själv efter tycke och smak! Titta igenom alla våra "blanka" dekorer här och välj vilka färger du vill ha bland våra superfina latexballonger här. Som inom alla branscher finns det trender och vi håller oss uppdaterade och hjälper dig med tips och idéer! Har du en företagsfärg och vill efterlikna den men addera något spännande? Vi hjälper dig! Vi kan färger och vi kan färgsättningar.

Letar du efter skräddarsydda dekorationer som gör ditt event stämningsfullt och oförglömligt? Det är ingen utmaning för oss. Vi på Ballongverkstan har många speciallösningar under bältet. Grundare Pialena Andersson är internationell CBA (Certified Balloon Artist),  och tillsammans med våra övriga ballongexperter kan vi guida dig till bästa lösningen för just ditt event - stort som smått. 

Med mer än 20 år i branschen vet vi vad som funkar för alla typer av event, fester, teman och tillställningar i Stockholm. Vill du få råd kring vilken eventdekor som passar bäst för ditt event, eller vill höra om vi kan förverkliga din vision? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!
Partyartiklar till festen

I vår webshop har allt du behöver för ett lyckat event!

Design Ballongverkstan

I vår webshop har vi färdigdesignade ballongbuketter för alla tillfällen!

Säg hej till Matilda!

Mejla hej@ballongverkstan.se om du behöver en offert, förslag eller hjälp med idéer!

Ring våra dekoratörer

Ring oss om du vill ha hjälp eller boka ett möte för att planera en större dekor!


Dags att dekorera för julfest? När julen närmar sig är det dags att planera in årets roliga julfester på jobbet och julmiddagar med nära och kära. Julen är högtiden där du kan pynta i överflöd för att sprida julstämning och ha det mysigt! Vi har produkterna du behöver för en riktigt rolig och fin julfest. Dekorera lokalen eller hemmet med ballonger i julteman. Duka julbordet extra fint med konfetti i formen av glittrande snöflingor, stjärnor och renar. Eller vad sägs om julballonger med formen av pepparkakor, snögubbar, julgranar, tomtar och mycket mer! Dina gäster kommer garanterat uppskatta den stämningshöjande dekoren.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.